TARIEVEN 2021-01-12T14:46:40+01:00

Tarieven

Ik sta u bij tegen een vergoeding die het beste bij uw financiële situatie past.

Indien uw inkomenssituatie ertoe lijdt dat u recht heeft op een bijdrage in de advocaatkosten, dan zal ik u bijstaan op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro-deo of toevoeging).  U hoeft dan slechts een door de Raad voor Rechtsbijstand te bepalen eigen bijdrage te voldoen. Meer informatie hierover vindt u op de site van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Als u echter niet voor een toevoeging in aanmerking komt, dan zal de bijstand verleend worden op basis van een uurtarief of tegen een vaste vergoeding.  Mijn vast uurtarief bedraagt € 170,00 per uur exclusief btw. De hoogte van de vaste vergoeding kan ik pas vaststellen nadat voor mij de omvang van uw zaak duidelijk is en ik een realistische inschatting heb kunnen maken van de mogelijkheden en het uiteindelijke gewenste resultaat. Ons eerste gesprek is mede hierom altijd kosteloos.

Komt u net niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking, dan kan ik – afhankelijk van uw draagkracht, de ingewikkeldheid en/of spoedeisendheid van de zaak- met u een gematigd uurtarief afspreken.

Stichting Derdengelden

Gülay Öntaş beschikt niet over en is niet aangesloten bij een stichting derdengelden.

Helder | Oprecht | Praktisch