OVER GÜLAY ÖNTAS 2021-01-12T14:25:32+01:00

Over Gülay Öntaş

Mijn belangrijkste karaktereigenschappen zijn oprechte betrokkenheid, het kunnen inleven in uw situatie en altijd denken vanuit uw belang. Deze eigenschappen, gecombineerd met mijn 17 jaar ervaring, zorgen ervoor dat u die juridische bijstand krijgt die u nodig heeft. Ik help u rust en overzicht te krijgen over de situatie waarin u verkeert.

Tegelijkertijd kan ik ook kort, bondig, duidelijk en doortastend zijn in die situaties waarin ik uw juridische belangen behartig en namens u aan het bemiddelen, onderhandelen en procederen ben. Ik ben daadkrachtig en een doorzetter waardoor ik elke zaak tot een goed einde breng.

Ik beschik over een grote mate van actuele expertise op het gebied van het familie- en strafrecht.

Vanzelfsprekend ben ik lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Doortastend | Duidelijk | Doorzetter